Tänään oli suht mielenkiintoinen päivä koulussa. Koko päivä oli valokuvaukseen tutustumista. Saimme melko yksinkertaisen tehtävän mutta se on liian vaikea selittää tässä. Pointti on että tehtävän kanssa meni hermot. Kun oli ongelmia, vakiovastaukseni oli "Kysy Villeltä". Yhdessäkin kohdassa kun Ville yritti neuvoa minulle miten photoshoppia käytetään, totesin nätisti "Sä teet sen liian nopeasti" ja otin hiiren omaan käteeni. Jostain syystä Nelli ja Ville nauroivat.

Näimme Nellin kanssa Poron, joka kysyi aivan odottamatta meiltä "Kuulitteko te kaiken?", olimme Nellin kanssa hieman pihalla koko jutusta ja Poro korjasi tarkoittavansa niitä levyjä. Yritimme näyttää ei-niin-innokkailta ja nyökkäilimme myöntyvästi.
  Paras kohta oli kun hän muisteli mihin biisiin oli tarkoitettu Osta Omatunto levyn viimeinen raita, vastasimme Nellin kanssa yhdestä suusta että kyseinen pätkä kuului Huono arvaamaan kappaleeseen. Poro oli ihmeissään mistä me sen tiesimme ja taas yritimme hillitä kasvomme näyttämään suht normaaleilta.

Menen tänään kotiin, koska viikonlopuna on taas aamutalli. Mitähän siitäkin tulee.

Fanihali olis vielä tavotteena..
Sinun, peikko.