Yritä tässä nyt sitten kiriä kiinni että mitä on ehtinyt tapahtua.

MA-KE
Ekat päivät olivat suurimmaksi osaksi ryhmänohjaajamme, Antin, tunteja. Kävimme läpi kaikki tärkeät asiat kuten kahvion aukioloajat ja miten koulun nimi kirjoitetaan.

Yksi ammattikoululaisten suosikkisana on homo. Näin oli kirjoitettu mm. juhlasalin tussitauluun ja aulassa olevaan isoon paperiin. Jotkut hurjat anarkistit olivat jopa täydentäneet sanan merkitystä kirjoittamalla homo sanan viereen "Sie oot!".

Tekemiämme tehtäviä ekalta viikolta olivat eräänlainen kotiseutukierros, jossa meidät jaettiin suunnilleen neljän hengen ryhmiin, joista yksi oli heinolalainen. Jokainen ryhmä sai jonkin hiukan epätavallisemman kuvauskohteen (ei tunnetuin maamerkki) melko pienen matkan päästä. Otettu kuva oli tarkoitus maalata tai piirtää lopuksi paperille.
  Ryhmä jossa olin sai kohteekseen Paco nimisen linnun, joka asuu lintutarhalla. Tulipahan sielläkin nyt käytyä sitten. Kun saavuimme paikalle, huomasimme että kamerassa ei ollut akkua, joten matka jatkui heti takaisin koululle. Juttu päättyi lopulta niin että ryhmä ahtautui Antin "tila-autoon" ja meni uudestaan lintutarhalle. Tällä kertaa Paco jopa hieman jutteli kun miehet toistelivat suuria suomalaisia viisauksia kuten makkara, v*ttu ja sauna.

Valitettavasti suurin osa kuvan maalamisajasta meni minulta ohi, koska olin tutustumiskeskustelussa (kannattaako olla aina aakkosissa ensimmäinen). Minulla on kuulemma myönteinen asenne melkeempä kaikkeen ja sehän riittääkin jo pitkälle. (Hieno kuva tuli muutes)
TÄMÄN HALUAN KERTOA ruutu herätti hieman hilpeyttä, mutta minkäs sille mahtaa jos on kiero kakara.

Yksi tehtävä oli kirjoittaa Tulitikkutehtaan tyttö elokuvasta synopsis, jossa epäonnistuin täydellisesti.

Antti myös esitteli meille juhlasalin perällä olevien kaappien sisältöä. Siellä oli erilaisia joskus muinoin muodissa olleita vaatteita, joita hän heitteli muutamille ryhmäläisille ja kehotti laittamaan ylleen. Kaiken huipuksi hän kertoi farkkutakistaan. Kun hän luki sisäpuolella olevan lapun, oli Samulla lentää jogurtit lattialle. Lapussa luki "Nuorten muotineuvoston hyväksymä".

TO
Villen tunnilla keräsimme kameroista tietoja ylös ja yritimme sisäistää hieman miten se toimii ja millainen kamera on optimaalinen mihinkin käyttöön.
  Mikan tunnit olivat yhtä tuskaa. Tehtävät olivat erittäin vaativia kuten 101 kansion luonti tehtävää.
  Menin käymään seurakunnan kerhonohjaajakokouksessa, ja saattaapi olla että aloitan Mustikkahaassa kokkikerhon pitämisen Heidi nimsien tytön kanssa.
 
PE
Perjantain retki laavulle piirtämään olikin hyvää vaihtelua tietokoneen näppäilylle. Jennin antamat tehtävät ovat mielenkiintoisia, sillä ne ovat yleensä niin pitkiä että niiden kanssa saa rasittaa aivojaan hyvinkin pitkään.
Hikisinä ja nälkäisinä pääsimme viimein takaisin koululle syömään ja sen jälkeen kotiin.
  Minä lähdin pienen tiskausurakan jälkeen Miekkiöön pesemään pyykkiä ja syömään ilmaista ruokaa.

LA-SU
Viikonloppu menikin siinä kun hevonen vietiin kengitettäväksi, autoin tekemään Jeevesille laukun ja sitten vaan datasin oikein kunnolla pitkästä aikaa.