MA
Maanantai meni siinä kun työstin "omaa muotoa" jonka valitsin siellä laavulla perjantaina. Juttu loppui siihen että tein omasta muodosta tekemästäni kuvasta tapettimallin toistamalla sitä pikkukuvaa n.50 kertaa A2. Oli erittäin nautittavaa.

TI
Pääsin tutustumaan hieman Photoshoppiin, jolla muokkasin melonille naaman mm. porkkanaviipaleesta. Siihen meni neljä tuntia, ja loput neljä tuntia olikin sitten tutustumista ATK:n ihmeelliseen maailmaan. Taisi olla edelleen niiden kansioiden tekemistä.

KE
Aamu alkoi pirteästi siitä mihin edellinen iltäpäivä jäi. Pääsin jopa tutustumaan Wordin käyttöön. Siinä meni taas ensimmäiset neljä tuntia, ja loput oli varattu tasokokeisiin, jotka valvoi Antti.
  Suoritettavia kokeita olivat äidinkieli, englanti ja matematiikka.
  Äidinkielessä oli typeriä tarinoita, joista piti alleviivata siihen kuulumattomat sanat. Esimerkiksi kohdassa jossa lapset rauhoittuivat nähdessään koiran veriset suupielet, minä ajattelin jättää sen rauhoittuivat viivaamatta, koska se voisi hyvinkin olla mahdollista.
  Kuten arvata saattaa, olin hitain matematiikan kokeen kohdalla. Vaikka periaatteessa se koe oli helppo, niin turhauduin silti.
  Englanti oli viimeisenä. Se oli vain ruksittamista, joten pääsin hyvin eteenpäin, mutta olin silti viimeisenä valmis... Tai ehken kuitenkaan ;)
Keskiviikosta vielä, minä ylitin itseni suurella älykkyydelläni ja rohkeudellani. Keskiviikkona viimeistään näemme onnistuiko tarkoitukseni.
  Nelli oli ekana valmis, ja taisi turhautua kun joutui minua odottelemaan, mutta minulla oli hyvä syy joten hän oli hyvin ymmärtäväinen.
  Yö meni Little Britain:ia tuijottaessa ja nauraessa.
TO
Aamu alkoi ruokailusta, joten pitkään sopi nukkua. Loppupäivä oli ATK:ssa Wordkirjoitusharjoituksia.
PE
Kuvasimme kahdeksan erilaisen zoomauksen mukaan. Erikoislähikuva etc.
  Saimme kotitehtäväksi kuvata scifityyppisen kuvan käyttämällä hidasta suljinaikaa.
 
Pyöräilin yöllä kuvaamaan kotitehtävää varten autojen valoja keskustaan. Kävin myös hautausmaalla ja satamassa ihan muuten vaan. Nättiä oli.
LA
Nukuin vaan ja datasin. Joko oon flunssassa tai sit täällä on hometta. En tiedä kumpi olisi pahempi juttu.
Kävin kaupassa ja laitoin hieman herkkuja, kuten persikkarahkaa.
SU
Siivosin siltä varalta jos sukulaisia tuppautuu käymään synttärikahveille. Kävin myös pikaisesti torilla ja ostin unisiepparin sekä System of a Down seinälipun. En jäänyt kuuntelemaan Maj Karmaa, koska tuli erittäin huono olo ja halusin vaan kotiin.
Loppupäivä menee sitten vaan olemisessa.

ooo, peikkko.