Tämä päivä oli uskomaton. Ensinnäkin heräsin 00.01 oksentamaan koska minulla oli erittäin huono olo. Ei ole ollut niin huono olo varmaan vuosiin.

N. klo 08.00 vastaan pöpperöisesti puhelimeen. Puhelimen toisessa päässä oli Nelli, joka kysyi että pääseekö mun luokse siks aikaa kun koulu alkaa. Hän oli tullut aikaisella linja-autolla Heinolaan, jotta olisi ehtinyt ATK:n tukiopetukseen, mutta raukka ei löytänyt oikeaa luokkaa.. Pikaisen siivouksen jälkeen saatoin avata oveni Nellille ja viettää hänen kanssaan hauskan aamupäivän.

Koulupäivä alkoi vasta ruokailun jälkeen. Ruokana oli nuudelikasvispannua, joka maistui ensin ihan hyvältä mutta muuttui pian oksettavaksi.
  Kun kävelimme Nellin kanssa ykkösestä kakkoseen, Nelli huomasi Samun ja vitsailin että Nellin pitää huutaa ja heiluttaa näkyvästi sille. Nelli nosti vitsillään hiukka kättään ja Samu sattui katsomaan meitä juuri silloin, ja nosti kätensä vastatervehdykseen. Olimme molemmat erittäin väsyneitä ja nauroimme katketaksemme tapaukselle.

Koko päivä oli vain ATK:ta jossa piti pitkästyä ja pelata pasianssia (PALJON). Kalsonki jopa hieman hermotui kun kyselin tehtävistä joihin olimme vasta menossa.

Lopulta pääsen leijunnan aiheeseen *isoteinisydän*. Viimeisellä tauolla istuimme Nellin kanssa vierekkäin pöydällä käytävässä (koska siinä on jostain kumman syystä kaksi isoa pöytää, muttei yhtään tuolia). Juttelimme jostakin erittäin tärkeästä, ja yhtäkkiä Poro ilmestyi nurkan takaa eteemme. Tilanne meni suunnillen näin:
Noona: Moi.
Nelli: Moi.
Poro: Moi. Missäs kaikki ovat?
Noona: Tupakalla tai kahvilla, me ollaan Nellin kanssa vaan täällä kun ei harrasteta kumpaakaan.
Poro: Ai että tupakalla? (höntillä äänellä)
Naurua.
Poro: Hei tulkaas mun mukaan. Mulla on teille yks juttu. Se on ihan kiva juttu.
Laskeuduimme pöydältä hieman hämmästyneinä ja lähdimme kävelemään Poron perään hihittäen.
Nelli: Noona sun posket on ihan punaset.
Noona: Kiva.
Poro puhui Nellin loukkaantumisesta, jota en tähän kirjoita ku meni liian nopeasti ohi : D
Saimme käteemme kaksi levyä molemmat. Kyseessä olivat Mikä!:n Osta Omatunto ja Erilaisuus Kohtaa Toisenlaisuuden. Viimeksi kai tänä aamuna olimme keskustelleet luvatusta levystä, ja tuskailin josko Poro olisi asian unohtanut. Mutta ei, hän pääsi yllättämään positiivisesti.
  Kehtasin jopa pyytää nimikirjoituksen, ja pienen asiaan kuuluvan vastustelun jälkeen (Mä en oo semmonen mies joka jakaa nimikirjotuksia) saimme nimemme, kädenkuvan ja Poron nimmarin Osta Omatunto levynkanteen. Mun silmät ainakin loisti innosta kuin pienellä lapsella jouluaamuna.

Nyt on ilta mennyt siinä että kävin kerhonohjaaja kokouksessa, ja sen jälkeen olen kirjoittanut tämän tekstin ja fiilistellyt Mikä!:n tahdissa.

RRRAKKAUTTA
RRRAKKAUTTARRRAKKAUTTA, peikkosi.