Mielenkiintoinen viikonloppuni..

Elikkä lauantaina nukuin illalla ja herättyäni lähdin käymään valon juhlassa. En todellakaan pyörinyt Tenacious D:n tahdissa niin kauaa että kaaduin maahan.
  Hiukka myöhemmin vein viis vee pikkusiskopuoleni (Veera) ja suunnilleen saman ikäisen serkun (Eerika) meille nukkumaan. Eerikan kanssa ulvoimme matkalla meille ja tanssimme Tenacious D:n kappaleen The final Showdown tahdissa. Veera kieltäytyi tuntemasta meitä.

Sunnuntai aamuna en tuntenut käsiäni moneen tuntiin. Söin särkylääkkeitä huonoon oloon, ja nukuin sohvalla kun muksut hyppivät päälläni. Lopulta raahauduin makkariin ja soitin Jonnan, 14-vee serkkuni tien toiselta puolen paikalle leikkimään lasten kanssa. Nukuin, heräsin ja datasin niin rajusti et huono olo hälveni hieman ( +paljon teetä).

Kun yritin pukea Veeraa että pääsisin kotiin, Veera huusi minulle mm. "Älkää jättäkö mua tänne inhottavaan paskapaikkaan" ja "Jos mulla olis taikasauva niin muuttaisin sut etanaks".
Rakastamme toisiamme syvästi.

Onnellisena siitä että ryöväsin iskän kaapit tyhjiksi ruuasta, laitoin tofua ja nuudeleita. Kerron siitä enemmän kun jaksaa kiinnostaa.

Mulla on vieläkin marenki uunissa. Uuni on ollut kyllä jo kauan pois päältä, mutta en keksi mitään käyttöä sille marengille. Todennäköisesti syötän Nellille.

Ja häpeän vieläkin suuresti mutta en puhu siitä enää.

RRakastaen, peikkosi.